2016 – 2017

Over de voorstelling

Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en zijn kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze ongewild de spil te vormen in de sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar zijn heksen, wolven en reuzen eigenlijk de grootste bedreiging voor je geluk? En wat is de prijs voor het Lang En Gelukkig waar iedereen op hoopt?

Wereldberoemd en meermalen bekroond musicalcomponist Stephen Sondheim (o.a. Sweeney Todd, West Side Story) creëerde met de hilarische en grimmige sprookjesmusical-voor-volwassenen

INTO THE WOODS, een moderne parabel over verlangen, verraad en verlossing tussen geliefden, ouders en kinderen. Na Broadway en West End toerde de meeslepende en oorstrelende hitmusical Into The Woods in 2017 door de Nederlandse theaters. De rollen werden vertolkt door een topcast met Elise Schaap, Paul Groot, René van Kooten, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Wart Kamps, Lone van Roosendaal, Jeremy Baker, Laus Steenbeeke, Guido Spek, Esther Floor, Mirjam De Rooij en Roosmarijn van Bohemen. Deze sprookjesmusical-voor-volwassenen werd muzikaal begeleid door een groots vijftienkoppig orkest onder leiding van Jeroen Sleyfer. Gijs de Lange tekende voor de regie en Jeremy Baker voor de vertaling.

COMING SOON...

COMPANY

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!