Bestuur

Nadine Zijp

Voorzitter

Nadine Zijp (1983) studeerde Theaterwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam, en volgde na het behalen van haar Bachelor de master Cultural Entrepreneurship & Cultural Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Snel na haar afstuderen in 2006 ging ze aan de slag als freelance productieleider, assistent zakelijk leider en fondsenwerving in de culturele sector. Ze werkte in productionele functies voor Association LISA, Public Amusement, Cover Festival, als assistent zakelijk leider en productieleider voor De Dutch Don’t Dance Division en als zakelijk leider voor Festival Classique. Ze werkte als zakelijk (project)leider in dienst bij LUSTR, het culturele evenementenbureau achter o.a. Festival Classique, NPO Radio 4 Hart & Ziel Festival, BUMA Classical Convention e.v.a. Sinds 2018 is ze weer freelancer en werkt(e) ze als projectcoordinator voor NPO Radio 4, als fondsenwerver voor Amerpodia (De Nieuwe Liefde, Felix Meritis, De Rode Hoed en Compagnietheater), als zakelijk projectleider voor LUDWIG, en als algemeen bestuurslid voor PIT Producties.


Paul Cornelisse

Penningmeester

Paul Cornelisse (1960) is als CFO werkzaam bij het Commissariaat voor de Media. Hij heeft een achtergrond in de publieke omroep als financieel manager. Ook is hij als zakelijk directeur verbonden geweest aan de Nederlandse Reisopera. Paul is een liefhebber van muziektheater en ziet het als een uitdaging zijn kennis en ervaring in te zetten voor PIT producties en samen met artistieke leiding en het bestuur mee te werken aan de verdere uitbouw van PIT producties.


Fabian Streefland

Secretaris

Fabian Streefland (1987) is als advocaat werkzaam bij Florent Advocaten. Hij heeft een grote affiniteit met kunst en cultuur en is tijdens zijn studententijd werkzaam geweest bij het Concertgebouw, het Van Gogh Museum en Foam. Fabian is in 2018 toegetreden tot het bestuur. Hij hoopt het bestuur te kunnen ondersteunen met zijn juridische achtergrond. Daarnaast vindt hij het erg leuk om met zijn kennis mee te kunnen werken aan een nieuwe succesvolle productie van PIT Producties.


Louis-Fritz Maurer

Algemeen bestuurslid

Louis-Fritz Maurer (1966) studeerde aan de Nel Roos Ballet- en de Kleinkunstakademie in Amsterdam. Hij speelde in diverse musicals, waaronder, Cats, Jungle Book, Grease en La Cage Aux Folles, voordat hij zijn eigen bedrijf Fritz & Friends Productions, Management & Consultancy oprichtte. Vanuit zijn bedrijf produceert hij in opdracht theatervoorstellingen, boekt tournees voor producties, doet het management voor een aantal musicalartiesten en begeleidt hen in hun carrière. Hij was betrokken bij de eerste productie van PIT Producties en verheugt zich op de vernieuwde samenwerking.

COMING SOON...

COMPANY

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!