Bestuur

Louis-Fritz Maurer

Interim-voorzitter

Louis-Fritz Maurer (1966) studeerde aan de Nel Roos Ballet- en de Kleinkunstakademie in Amsterdam. Hij speelde in diverse musicals, waaronder, Cats, Jungle Book, Grease en La Cage Aux Folles, voordat hij zijn eigen bedrijf Fritz & Friends Productions, Management & Consultancy oprichtte. Vanuit zijn bedrijf produceert hij in opdracht theatervoorstellingen, boekt tournees voor producties, doet het management voor een aantal musicalartiesten en begeleidt hen in hun carrière. Hij was betrokken bij de eerste productie van PIT Producties en verheugt zich op de vernieuwde samenwerking.


Louis Kreuk

Penningmeester

Louis Kreuk (1959) is vanaf het begin van zijn carrière werkzaam in de accountancy. Hij werkte eerder bij Deloitte en Accountantskantoor Tummers. Ook had hij geruime tijd als zelfstandige een eigen kantoor, Kreuk en van Diepen, waar hij regelmatig in contact kwam met ondernemers in de culturele sector. Toen hij werd gevraagd om toe te treden tot het bestuur zag daarin een uitdaging om zijn kennis en ervaring op het financiële gebied in te zetten voor PIT Producties.


Fabian Streefland

Secretaris

Fabian Streefland (1987) is als advocaat werkzaam bij Florent Advocaten. Hij heeft een grote affiniteit met kunst en cultuur en is tijdens zijn studententijd werkzaam geweest bij het Concertgebouw, het Van Gogh Museum en Foam. Fabian is in 2018 toegetreden tot het bestuur. Hij hoopt het bestuur te kunnen ondersteunen met zijn juridische achtergrond. Daarnaast vindt hij het erg leuk om met zijn kennis mee te kunnen werken aan een nieuwe succesvolle productie van PIT Producties.