2013 – 2014

Over de voorstelling

Putting It Together, een volledig gezongen komedie in 34 hilarische én hartverscheurende songs, werd vertolkt door een topcast, met Paul Groot, Porgy Franssen, Brigitte Heitzer, Esther Maas en Matthias Quadekker in een regie van Peter de Baan. Zij werden begeleid door een achtkoppig orkest o.l.v. Jeroen Sleyfer. De gloedvolle en eigentijdse vertaling was in handen van Jeremy Baker.

Uit het allermooiste repertoire in zijn rijke oeuvre stelde wereldberoemd musicalcomponist Stephen Sondheim deze vileine relatiekomedie samen.

Hierin ontvangt een welgesteld echtpaar een ambitieus jong stel en een happy single voor een hapje en een drankje in hun kapitale appartement. Mensen bij elkaar brengen is één ding; de boel bij elkaar houden blijkt een stuk verraderlijker. Jong geluk en oud zeer vormen al snel een venijnige cocktail op een onvergetelijk explosieve avond…

Putting It Together van de vermaarde en veelvuldig onderscheiden Amerikaanse componist en tekstdichter Stephen Sondheim is, zoals hij het zelf noemt, een “musical review”, een muzikale terugblik. Sondheim selecteerde zelf uit zijn eerdere musicals het repertoire voor deze voorstelling. Bestaand materiaal plaatst hij middels een nieuwe verhaallijn in een verrassende context, waarmee hij het een verrassende nieuwe zeggingskracht geeft.

In seizoen 2013/2014 bracht PIT Producties Putting It Together, als kleinschalige en hoogwaardige productie met songs van de wereldvermaarde musicalcomponist en -schrijver Stephen Sondheim, naar de Nederlandse theaters.

Putting It Together werd buitengewoon goed ontvangen door het publiek en door binnen- én buitenlandse critici (zie Quotes & Recensies) en werd beloond met maar liefst drie nominaties en twee Musical Awards.

COMING SOON...

COMPANY

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief!